Home / Vloersystemen / Velvet Stuc

Velvet Stuc

Onze Velvet Stuc is een 1 componenten product, waarmee vloeren en wanden de mooiste afwerking krijgen. De Velvet Stuc is kras vast, UV stabiel en kan worden toepast op zowel vloeren als wanden.

De Velvet Stuc is met een Shore van D65 zowel geschikt voor residentieel gebruik en licht industrieel gebruik.

Het uiterlijk van de Velvet Stuc is uniek door de tekening die eraan wordt gegeven door de verwerker.  

Opsommend is de Velvet Stuc:

  • Krasvast
  • UV Stabiel
  • Shore D65
  • 1 Componenten product

Of je stijl Scandinavisch, landelijk, industrieel, hotel chique of Ibiza is, met de Velvet Stuc heb je altijd een match. Kies je favoriete kleur uit een van de stijlen hieronder. 


Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

 

Bekijk stijlen

Creëer een fluweel uiterlijk

Creëer de Velvet Stuc met ons vloersysteem, dit systeem bestaat uit verschillende producten/ lagen.

De ondergrond moet eerst worden geprimeerd met de Quartz Primer. Hierover komt de Velvet Stuc, welke wordt aangebracht in twee lagen. Bepaal de uiteindelijke glansoptiek en zorg voor bescherming door de vloer te overlagen met een gewenste transparante sealer.

Velvet Stuc bestellen

Ibiza stijl

Kies een kleur uit deze zonnige stijl voor een warme en gezellige uitstraling. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van zandkleuren en lichte kleuren, zoals grijs, wit en lichtbruin. In de woning komen vaak accenten terug van natuurlijke elementen zoals hout en riet.

Scandinavisch

Strak, minimalistisch en kleurrijk zijn termen die de Scandinavische stijl beschrijven. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van pastelkleuren en wit. In de woning komen weinig accessoires terug, alles is erg strak en de woning straalt rust uit.

Industrieel

Een stoer, robuust interieur past bij de kleuren uit de lijn Industrieel. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals grijs, donkergrijs en zwart. In de woning komen vaak accenten terug van beton, hout, staal en glas.

Hotel Chique

Straal pure luxe uit met een kleur uit de lijn van Hotel Chique. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals donkerbruin, goud en donkerbruin. In de woning komen vaak accenten terug van marmer en velvet stoffen.

Landelijk

Sfeer, rust en warmte staan centraal bij de kleuren uit de landelijke lijn. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals bruin, grijs en groen. In de woning komen vaak woonaccessoires terug zoals een gewei aan de muur en een houten buffetkast.

Stalen Service

Voel je vrij om stalen aan te vragen.

Aanvragen