Home / Vloersystemen / Seamless Cork

Seamless Cork

Seamless Cork is een natuurlijke UV stabiele gietvloer op basis van harsen, lijnolie, houtmeel, kurk, natuurlijke vulstoffen en pigmenten. Deze comfortabele, loopvriendelijke, natuurlijke gietvloer schept overzicht door zijn gematteerde oppervlak en uniforme kleurstelling. Het elastische karakter zorgt voor een hoge slijtvastheid en vermindering van contactgeluid.

De vloerafwerking is naadloos, duurzaam, vloeistofdicht, onderhoudsarmen en kleurecht. Bij afsluiting van UV licht kan er lichte verkleuring optreden, welke terugkleurt bij blootstelling aan UV licht. Kan ook als DUO in 2 kleuren worden aangebracht, waarbij er een mooie betonlook ontstaat.

Bekijk stijlen

Let op:

De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product. Vraag altijd eerst een staal op voordat een kleur wordt besteld. 

De milieuvriendelijke vloer

Creëer de Seamless Cork gietvloer met ons vloersysteem, dit systeem bestaat uit verschillende producten/ lagen.

De ondergrond moet eerst worden geprimeerd, vervolgens moet er een schraplaag worden geplaatst. Hier overheen moet de Seamless Cork worden gegoten. Bepaal de uiteindelijke glansoptiek en zorg voor bescherming door de vloer te overlagen met een van onze sealers.

Seamless Cork bestellen

Ibiza  

Kies een kleur uit deze zonnige stijl voor een warme en gezellige uitstraling. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van zandkleuren en lichte kleuren, zoals grijs, wit en lichtbruin. In de woning komen vaak accenten terug van natuurlijke elementen zoals hout en riet.

Hotel Chique

Straal pure luxe uit met een kleur uit de lijn van Hotel Chique. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals donkerbruin, goud en donkerbruin. In de woning komen vaak accenten terug van marmer en velvet stoffen.

Industrieel

Een stoer, robuust interieur past bij de kleuren uit de lijn Industrieel. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals grijs, donkergrijs en zwart. In de woning komen vaak accenten terug van beton, hout, staal en glas.

Scandinavisch

Strak, minimalistisch en kleurrijk zijn termen die de Scandinavische stijl beschrijven. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van pastelkleuren en wit. In de woning komen weinig accessoires terug, alles is erg strak en de woning straalt rust uit.

Landelijk

Sfeer, rust en warmte staan centraal bij de kleuren uit de landelijke lijn. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals bruin, grijs en groen. In de woning komen vaak woonaccessoires terug zoals een gewei aan de muur en een houten buffetkast.

Stalenboek

Voel je vrij om gebruik te maken van een van onze ruimtes.

Aanvragen