Home / Vloersystemen / Minerale Vloer

Minerale Vloer

Minerale vloersystemen dienen stabiel en hoogwaardig afgewerkt te worden. Schutz Specials biedt middels de Pre-Sealer een primer die de kleur van de minerale vloer nauwelijks donkerder maakt, dan de originele vloer. Met onze hoogwaardige sealers kan er desgewenst een afwerking worden gekozen die voldoet aan de specificaties die voor het project belangrijk zijn.
Het voordeel van dit systeem is dat de primer en de sealer geen rolbanen genereren en volledig UV besteding zijn.

Overigens kunnen wij op een UNI-minerale vloer, ook betonlook achtige kleurlakken leveren, waarmee dessins op de vloer kunnen worden aangebracht.

De betonvloer

Op de minerale vloer kan er met onze afwerking een perfect vloersysteem samengesteld worden, dit systeem bestaat uit verschillende producten/ lagen.
De ondergrond moet eerst worden geprimeerd met de Pre-sealer. Vervolgens moet er een van onze sealers worden aangebracht, deze bepaald de uiteindelijke glansoptiek en zorgt voor bescherming. Tevens kunnen wij sealers met additieven leveren die de minerale vloer extra eigenschappen geven, hierbij valt te denken aan antislip R9/ R10/ R11, alcohol bestendig en weekmaker bestendig.

Pre-sealer bestellen

Stalenboek

Voel je vrij om gebruik te maken van een van onze ruimtes.

Aanvragen