Home / Vloersystemen / Micro Graniet

Micro Graniet

Ontdek de tijdloze elegantie en duurzaamheid van onze prachtige Micro Graniet! Met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden, straalt elke vloer exclusiviteit en karakter uit. Micro Graniet is niet zomaar een vloerbedekking; het is een kunstwerk dat de perfecte balans vindt tussen traditie en moderne stijl.

Onze Micro Graniet is samengesteld uit hoogwaardige materialen zoals marmer, graniet en natuurlijke aggregaten, waardoor ze niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook uitzonderlijk duurzaam. Het tijdloze patroon en de veelzijdige kleurenopties maken deze vloer geschikt voor zowel klassieke als eigentijdse interieurs.

Geniet van het gemak van een onderhoudsvriendelijke, naadloze vloer die bestand is tegen slijtage en eenvoudig schoon te maken is. De Micro Graniet valt onder semi-alifaat en heeft een Shore van D65. De Micro Graniet is standaard leverbaar in drie klassieke kleuren.

Opsommend is de Micro Graniet:

  • Hippe terrazzo
  • Shore D65
  • 3 standaard kleuren

Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

Bekijk stijlen

Terrazzo, maar dan anders

Creëer een prachtige, unieke vloer met onze Micro Graniet. Dit vloersysteem bestaat uit verschillende producten/ lagen.

De ondergrond moet eerst worden geprimeerd, het is belangrijk dat er een primer wordt aangebracht die geschikt is voor de ondergrond.

Vervolgens komt de schraplaag hier overheen. Hierna komt de Micro Graniet. Bepaal de uiteindelijke glansoptiek en zorg voor bescherming door de vloer te overlagen met een van onze transparante sealers.

Micro Graniet bestellen

Kleuren Micro Graniet

Kies uit een van onze drie standaard kleuren. Het is ook mogelijk om zelf een kleur uit te zoeken uit de meeste RAL, SIKKENS of NCS kleuren.  

Systeem bestellen

Systeem bestellen Meer informatie

Stalen Service

Voel je vrij om stalen aan te vragen.

Aanvragen