Home / Vloersystemen / Diamond Stuc

Diamond Stuc

Onze Diamond Stuc is een 1 componenten product, waarmee vloeren en wanden de mooiste afwerking krijgen. De Diamond Stuc is kras vast, UV stabiel en kan worden toepast op zowel vloeren als wanden.

De Diamond Stuc is met een Shore van D65 zowel geschikt voor residentieel gebruik en licht industrieel gebruik.

Het uiterlijk van de Diamond Stuc is uniek door de tekening die eraan wordt gegeven door de verwerker.  

Opsommend is de Diamond Stuc:

  • Krasvast
  • UV Stabiel
  • Shore D65
  • 1 Componenten product

Of je stijl Scandinavisch, landelijk, industrieel, hotel chique of Ibiza is, met de Diamond Stuc heb je altijd een match. Kies je favoriete kleur uit een van de stijlen hieronder. 


Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

 

Bekijk stijlen

De robuuste stuc 

Creëer de Diamond Stuc met ons vloersysteem, dit systeem bestaat uit verschillende producten/ lagen.

De ondergrond moet eerst worden geprimeerd met de Quartz Primer. Hierover komt de Diamond Stuc, welke wordt aangebracht in twee lagen. Bepaal de uiteindelijke glansoptiek en zorg voor bescherming door de vloer te overlagen met een gewenste transparante sealer.

Diamond Stuc bestellen

Ibiza stijl

Kies een kleur uit deze zonnige stijl voor een warme en gezellige uitstraling. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van zandkleuren en lichte kleuren, zoals grijs, wit en lichtbruin. In de woning komen vaak accenten terug van natuurlijke elementen zoals hout en riet.

Tarida

Bassa

Vadella

Jondal

Scandinavisch

Strak, minimalistisch en kleurrijk zijn termen die de Scandinavische stijl beschrijven. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van pastelkleuren en wit. In de woning komen weinig accessoires terug, alles is erg strak en de woning straalt rust uit.

Oslo

Stockholm

Copenhagen

Lund

Industrieel

Een stoer, robuust interieur past bij de kleuren uit de lijn Industrieel. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals grijs, donkergrijs en zwart. In de woning komen vaak accenten terug van beton, hout, staal en glas.

Pisa

Eiffel

Shard

Varso

Hotel Chique

Straal pure luxe uit met een kleur uit de lijn van Hotel Chique. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals donkerbruin, goud en donkerbruin. In de woning komen vaak accenten terug van marmer en velvet stoffen.

Aman

Louvre

Hilton

Sheraton

Landelijk

Sfeer, rust en warmte staan centraal bij de kleuren uit de landelijke lijn. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals bruin, grijs en groen. In de woning komen vaak woonaccessoires terug zoals een gewei aan de muur en een houten buffetkast.

Bath

Oxford

Kent

York

Stalen Service

Voel je vrij om stalen aan te vragen.

Aanvragen