Home / Vloersystemen / Bio Lava

Bio Lava

Als professionele uitvoerder weet je hoe belangrijk het is om te werken met materialen die niet alleen indruk maken, maar ook lang meegaan. Onze Bio Lava gietvloer voldoet aan deze eisen en biedt nog veel meer.

Dankzij de unieke eigenschappen van Bio Lava is de vloer bij uitstek geschikt voor diverse projecten. Of je nu werkt aan een residentiële woning, een bedrijfspand of een openbare ruimte, deze vloer levert consistent hoogwaardige resultaten. Het natuurlijke vulkanische element zorgt voor een prachtig spel van kleuren en texturen.

Onze Bio Lava is niet alleen mooi, het is ook zeer functioneel. Het is bestand tegen zware belasting, chemicaliën en krassen, wat het ideaal maakt voor drukbezochte omgevingen. Bovendien is het eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het zowel jou als je klanten tijd en geld bespaart op lange termijn.

Hiernaast is de Bio Lava is vrij van emissies en benzylalcohol. Dit biedt dit grote gezondheidsvoordelen. Hoofdpijn, jeuk, droge ogen etc. Bij het verwerken van veel gietmassa’s zijn het veelvoorkomende klachten. Door te werken met de Bio Lava kunnen al deze klachten verleden tijd zijn.

Opsommend is de Bio Lava:

  • Krasvast
  • Slijtvast
  • UV Stabiel
  • Shore D80
  • Vrij van benzylalcohol

Of je stijl Scandinavisch, landelijk, industrieel, hotel chique of Ibiza is, met de Diamond Stuc heb je altijd een match. Kies je favoriete kleur uit een van de stijlen hieronder. 


Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

 

Bekijk stijlen

De vulkanische vloer 

Creëer de Bio Lava met ons vloersysteem, dit systeem bestaat uit verschillende producten/ lagen.

De ondergrond moet eerst worden geprimeerd met de Quartz Primer. Hierover komt de Bio Lava, welke wordt aangebracht in twee lagen. Bepaal de uiteindelijke glansoptiek en zorg voor bescherming door de vloer te overlagen met een gewenste transparante sealer.

Bio Lava bestellen

Ibiza stijl

Kies een kleur uit deze zonnige stijl voor een warme en gezellige uitstraling. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van zandkleuren en lichte kleuren, zoals grijs, wit en lichtbruin. In de woning komen vaak accenten terug van natuurlijke elementen zoals hout en riet.

Tarida

Bassa

Vadella

Jondal

Scandinavisch

Strak, minimalistisch en kleurrijk zijn termen die de Scandinavische stijl beschrijven. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van pastelkleuren en wit. In de woning komen weinig accessoires terug, alles is erg strak en de woning straalt rust uit.

Oslo

Stockholm

Copenhagen

Lund

Industrieel

Een stoer, robuust interieur past bij de kleuren uit de lijn Industrieel. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals grijs, donkergrijs en zwart. In de woning komen vaak accenten terug van beton, hout, staal en glas.

Pisa

Eiffel

Shard

Varso

Hotel Chique

Straal pure luxe uit met een kleur uit de lijn van Hotel Chique. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals donkerbruin, goud en donkerbruin. In de woning komen vaak accenten terug van marmer en velvet stoffen.

Aman

Louvre

Hilton

Sheraton

Landelijk

Sfeer, rust en warmte staan centraal bij de kleuren uit de landelijke lijn. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals bruin, grijs en groen. In de woning komen vaak woonaccessoires terug zoals een gewei aan de muur en een houten buffetkast.

Bath

Oxford

Kent

York

Stalen Service

Voel je vrij om stalen aan te vragen.

Aanvragen