Home / Vloersystemen / Bio Cement

Bio Cement

De Bio Cement is een natuurlijke kras vaste UV stabiele gietvloer die vrij is van benzyl alcohol en emissies. Voor de verwerker biedt dit grote gezondheidsvoordelen. Doordat het product emissievrij is komen er geen schadelijke stoffen vrij tijdens en na het verwerken. De Bio Cement is met een Shore van D80 zowel geschikt voor residentieel gebruik en industrieel gebruik.

Opsommend is de Bio Cement:

  • Krasvast
  • UV Stabiel
  • Shore D80
  • Emissievrij
  • Vrij van Benzyl Alcohol

Of je stijl Scandinavisch, landelijk, industrieel, hotel chique of Ibiza is, met de Bio Cement heb je altijd een match. Kies je favoriete kleur uit een van de stijlen hieronder. 


Let op! De kleuren op het beeldscherm dienen alleen ter ondersteuning en kunnen afwijken van het echte product.

 

Bekijk stijlen

Ga voor perfectie

Creëer de Bio Cement met ons vloersysteem, dit systeem bestaat uit verschillende producten/ lagen.

De ondergrond moet eerst worden geprimeerd, het is belangrijk dat er een primer wordt aangebracht die geschikt is voor de ondergrond.

Vervolgens komt de DS 551 schraplaag hier overheen. Hierna komt de Bio Cement en daarover de Sealing Gel. Bepaal de uiteindelijke glansoptiek en zorg voor bescherming door de vloer te overlagen met de Clearcoat.

Bio Cement bestellen

Ibiza stijl

Kies een kleur uit deze zonnige stijl voor een warme en gezellige uitstraling. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van zandkleuren en lichte kleuren, zoals grijs, wit en lichtbruin. In de woning komen vaak accenten terug van natuurlijke elementen zoals hout en riet.

Scandinavisch

Strak, minimalistisch en kleurrijk zijn termen die de Scandinavische stijl beschrijven. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van pastelkleuren en wit. In de woning komen weinig accessoires terug, alles is erg strak en de woning straalt rust uit.

Industrieel

Een stoer, robuust interieur past bij de kleuren uit de lijn Industrieel. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals grijs, donkergrijs en zwart. In de woning komen vaak accenten terug van beton, hout, staal en glas.

Hotel Chique

Straal pure luxe uit met een kleur uit de lijn van Hotel Chique. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals donkerbruin, goud en donkerbruin. In de woning komen vaak accenten terug van marmer en velvet stoffen.

Landelijk

Sfeer, rust en warmte staan centraal bij de kleuren uit de landelijke lijn. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van kleuren zoals bruin, grijs en groen. In de woning komen vaak woonaccessoires terug zoals een gewei aan de muur en een houten buffetkast.

Systeem bestellen

Systeem bestellen Meer informatie

Stalen Service

Voel je vrij om stalen aan te vragen.

Aanvragen